Tisdag 20 april
 
Inloggning

Glömt ditt lösenord?
Fyll i ditt medlemsnummer så får du ett nytt lösenord!


Felaktig adress?
Logga in enligt ovanför, så kan du själv administrera företagets uppgifter. För vissa medlemmar saknas automatisk koppling. Kontakta då SEYF med medlemsnummer och vilket företag det gäller.

Sök bland medlemmar i SEYF


Sök
Bläddra
Sortera på

På denna sida kan du söka efter företagare som jobbar inom de segment du är intresserad av att komma i kontakt med. Dessa är professionella yrkesutövare och vi kan varmt rekommendera dem.

Du kan söka på följande sätt:

  • Du kan skriva in namnet på den ort där du vill komma i kontakt med en professionell yrkesutövare. Därefter väljer du kategori, och kan sedan specificera vilken typ av företag du vill komma i kontakt med.
  • Du kan använda rullisten och välja det län där du vill komma i kontakt med en professionell yrkesutövare. Därefter väljer du kategori, och kan sedan specificera vilken typ av företag du vill komma i kontakt med.
  • Du kan använda rullisten och välja den stad där du vill komma i kontakt med en professionell yrkesutövare. Därefter väljer du kategori, och kan sedan specificera vilken typ av företag du vill komma i kontakt med.
  • Du kan även söka kategori för att se samtliga inom en specifik grupp. För att sedan göra en ytterligare mer detaljerad sökning väljer du sedan typ av företag.
Att använda vårt företagsregister är enkelt och vi har konstruerat det så att du snabbt ska hitta den professionella yrkesutövare du söker!

annons
© 2007-2021 Svenska Estetikers Yrkesförbund | Om cookies