Tisdag 20 april
 
Inloggning

Glömt ditt lösenord?
Fyll i ditt medlemsnummer så får du ett nytt lösenord!


Felaktig adress?
Logga in enligt ovanför, så kan du själv administrera företagets uppgifter. För vissa medlemmar saknas automatisk koppling. Kontakta då SEYF med medlemsnummer och vilket företag det gäller.

Nya skolkriterier för makeup, hår, mode och trend


De nya kriterierna för gymnasieutbildningar och privat kursverksamhet ligger nu uppe på vår hemsida. Vi har arbetat hela sommaren tillsammans med ledande aktörer inom dessa branscher för att hitta rätt riktning att arbeta mot, då exempelvis en makeupartists yrke innehåller så mycket mer än att bara lära sig lägga "snygga" sminkningar. Alla dessa yrken under "stylist" bör ha med sig det mest grundläggande inom dessa konstformer som det faktiskt handlar om och allt detta finner ni i våra nya kriterier.
 
Dessa kriterier ska följas för att man ska få igenom en SEYF certifiering som är en kvalitetsstämpel samt för att behålla sin kvalitetsstämpel. SEYF har rätten att säga upp ett medlemskap och denna kvalitetsstämpel, utan förbehåll vid skäliga orsaker, som att företaget inte håller den standard som ansökan och inspektion visat.
 
 

annons
© 2007-2021 Svenska Estetikers Yrkesförbund | Om cookies