Tisdag 20 april
 
Inloggning

Glömt ditt lösenord?
Fyll i ditt medlemsnummer så får du ett nytt lösenord!


Felaktig adress?
Logga in enligt ovanför, så kan du själv administrera företagets uppgifter. För vissa medlemmar saknas automatisk koppling. Kontakta då SEYF med medlemsnummer och vilket företag det gäller.

Otillåten användning av logga


SEYF:s logotype får endast användas av medlemmar på sina respektive hemsidor, annonser och broschyrer för att påvisa medlemskap i yrkesförbundet. All användning av förbundets logotyp i skolornas egna intyg, diplom, certifikat osv är förbjudet. Endast SEYF själva har rätt att använda logotypen som en kvalitetsstämpel på utfärdade certifikat.

I den mån det kommer SEYF tillhanda att medlemmar och icke medlemmar efter påpekande fortsatt missbrukar SEYF:s logotyp kommer förbundet att ta till rättsliga åtgärder.

För er som blir utsatta för bildstöld.

Text från Bildleverantörers Förening!

Vad innebär termen "låna" en bild, som många skriver på sina FB och bloggar att de gjort, t.ex. lånat bilden från "ikea.se"?

Låna en bild utan tillstånd är otillåtet. Det finns ingen lånemöjlighet för foton.

När det gäller produktbilder från leverantörer bör du fråga leverantörerna att de har den ekonomiska rätten till bilderna och att de kan ge dig rätt att använda dem. Bäst att få detta skriftligt via email etc. Har de ingen sådan rätt måste du fråga fotografen. Du måste dock namnge fotografen som tagit bilden. Ett utelämnande av fotografens namn är också ett intrång.

Den som publicerar är tvungen att kontakta upphovsmannen innan publicering sker annars gör man sig skyldig till intrång i upphovsmannens rättigheter. Upphovsmannens namn skall anges.


annons
© 2007-2021 Svenska Estetikers Yrkesförbund | Om cookies