Söndag 31 maj
 
Inloggning

Glömt ditt lösenord?
Fyll i ditt medlemsnummer så får du ett nytt lösenord!


Felaktig adress?
Logga in enligt ovanför, så kan du själv administrera företagets uppgifter. För vissa medlemmar saknas automatisk koppling. Kontakta då SEYF med medlemsnummer och vilket företag det gäller.

Resultat från gesällprov i makeup mars 2019


Nu är vårens gesällprov i makeupartistyrket avklarat och det har varit fantastiskt att få följa de fem gesällerna under dagen. Lite extra roligt var att det var både killar och tjejer som genomförde provet. Grymt jobbat säger vi till alla!

Under detta tillfälle fick vi också hjälp av en erfaren och kunnig fotograf som fotade alla deltagares arbeten. Fotograf Mårten Levin är inte bara en grymt duktig fotograf utan han har också goda kunskaper om makeupartistyrket. Något värt att nämna är att Mårten också håller egna kurser, både för redan etablerade makeupartister som vill utveckla sina portfolios, samt för nyutbildade makeupartister, som är i behov av att bygga en portfolio. Exempelvis kan du gått en privat sminkutbildning och/eller exempelvis en gymnasial stylistutbildning och vet inte riktigt hur du ska ta dig vidare och skaffa material som kommer att visa dina kunskaper på ett proffsigt sätt och som kan hjälpa dig att ta dig in på arbetsmarknaden och/eller skaffa dig en agent eller bara nya kunder. Det kan också vara så att du kanske arbetat som makeupartist i butik eller som bloggare och önskar ta dig ut på arbetsmarknaden som frilansande makeupartist istället och av denna anledning har behov av att bygga upp en portfolio med konkurrenskraftigt arbetsmaterial.

Genom de kurser som Mårten m fl håller i tillsammans med andra yrkesutövare inom makeup och hårstyling/styling, ges du som studerande möjlighet att skapa och bygga en riktigt snygg portfolio med arbetsmaterial/bilder på olika sminkningar och/eller hårstyling du gjort för att sen kunna marknadsföra dig själv som artist och visa dina blivande kunder eller en agent vem just du är. Läs mer om detta på www.saof.se.

Vi återkommer snart med mer information om vilka våra nya gesäller i makeupartistyrket är.

Och till er alla som ännu ej genomfört gesällen i makeup, glöm inte anmäla er till nästa gesällprovsomgång i höst, som sker i Stockholm lördag den 12 oktober och i Göteborg lördag den 19 oktober 2019.

Och glöm inte heller att anmälan skall ske senast två månader innan respektive provtillfälle, därav viktigt att du är ute i god tid.


annons
© 2007-2020 Svenska Estetikers Yrkesförbund | Om cookies